Produkty pro červené tofu (4)

Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Smažené surimi mušle

Smažené surimi mušle

Smažené surimi mušle
Mražené Máslo

Mražené Máslo

Název máslo je vyhrazen pro produkty bez příměsí rostlinných tuků s konkrétním obsahem mléčného tuku - alespoň 82 % (ne více než 16 % vody a 2 % sušeného odtučněného mléka). Máslo se vyrábí šleháním čerstvé nebo fermentované smetany či mléka, aby se oddělil mléčný tuk od podmáslí. Tento produkt je bohatý na vitamíny A, D, K.
Roe z mušlí svatého Jakuba

Roe z mušlí svatého Jakuba

Kaviár z mušlí